Over Ons

Over Ons

Super Snelle & Betaalbare Windows Webhosting in Nederland!
NM Hosting bestaat sinds 1999 en levert al zes jaar diensten op het gebied van webhosting. Inmiddels maken al meer dan 250 organisaties gebruik van één of meerdere diensten van NM Hosting.

Wij zijn als zelfstandig deelnemer bij het SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) aangesloten. U vindt ons op de lijst van deelnemers terug onder de naam NM Hosting. Daardoor kunnen wij zonder tussenkomst van derden domeinen registreren.
Alle webservers draaien op Microsoft technologie. Wij maken gebruik van de meeste recente versies van IIS en Windows 2019 met hierop de laatste versie van ASP.NET Core en het .NET Framework. Alle servers ondersteunen dan ook: ASP.NET, MVC, asp, Silverlight, php, perl en ColdFusion.

Onze servers draaien op Microsoft Windows en zijn ondergebracht bij een datacentrum van Redbus Interhouse in Amsterdam.
Alle webhosting pakketten zitten achter een hardwarematige (Cisco) firewall en zijn aangesloten op (Cisco) netwerkapparatuur. Qua serverhardware zijn ze ondergebracht op snelle, moderne A-merk servers (o.a. IBM en Supermicro), wat de snelheid van uw website of applicatie ten goede komt. In tegenstelling tot vele webhostingbedrijven in Nederland maakt NM Hosting géén gebruik van verouderde hardware of locaties in het buitenland, op een campus o.i.d., waar dataverkeer relatief goedkoop maar vaak instabiel en traag is.
NM Hosting maakt gebruik van een moderne NAS (Network Attached Storage) backupsysteem. Hiermee worden alle servers zoals databaseservers, webservers, mailserver e.d. (die ook al standaard zijn uitgerust met RAID-mirror) dagelijks gebackupt. Er wordt tot 8 dagen een backup bewaard.
Alles is er dan ook op gericht om uw website zo goed mogelijk te hosten.